Top

Plantenvoeding FloraBloom (1 x 10 liter)

  • Plantenvoeding FloraBloom (1 x 10 liter)
80,00

GHE Flora SeriesVoor alle kweekmethoden: hydroponie en aarde.

Flora is een methode, voortdurend onderhevig aan studie en aangevuld met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Het geeft u de mogelijkheid precies die hoeveelheid voeding aan uw planten te geven die nodig is, door eenvoudigweg de onderlinge verhouding en concentratie tussen de afzonderlijke componenten te wijzigen. Dankzij deze gecontroleerde voeding bereikt u een rijke oogst.

FloraGro: bevordert de structuur van de plant zélf en een weelderige bladvorming.Het geeft daarnaast aan de jonge plant de benodigde kracht voor een perfecte ontwikkeling.
FloraBloom: behalve dat deze de groei bevordert, stimuleert het ook de vorming van een gezond wortelstelsel. Gedurende de bloei dwingt het de plant zijn genetisch potentieel volledig te benutten voor een maximale oogst.
FloraGro en FloraBloom bevatten kiezelachtige bestanddelen (in de gedaante van kiezelzuur) om schimmels en wortelrot tegen te gaan en gelijkertijd de structuur van de plant te versterken.
FloraMicro: is het basiselement van ons voedingssysteem. Het is een concentraat van microelementen in de vorm van chelerende stoffen. Het bevat eveneens de primaire en secondaire elementen, die de werking van FloraGro en FloraBloom aanvullen. Het is daarnaast de bewaker van de pH-waarde van uw voedingsstof. Tussen deze drie producten bestaat een synergie, die het systeem zo uniek maakt.

Om zich beter aan te passen aan uw type water, en om u de beste resultaten te bieden,
bestaat Flora Series in een “zacht water” en “hard water” formule.

FloraMicro & Tripack Flora “zacht water” is voor gedemineraliseerd en omgekeerde osmose water.