Top

Plantenvoeding BioThrive Grow (1 x 5 liter)

  • Plantenvoeding BioThrive Grow (1 x 5 liter)
65,00

BioThrive

De 2 samenstellingen van Bio Thrive, Grow en Bloom, zijn gecreëerd om integraal in alle behoeften van een plant te voorzien, in alle stadia van zijn ontwikkeling. Bij het samenstellen van onze producten houden wij rekening met het milieu en de ecologische principes, terwijl een evenwichtige voeding voor de plant het doel blijft.

BioThrive verbetert actief de omgeving van de wortels door de micro-organismen te voeden die in harmonie met de plant leven. Het biedt eveneens de voedingsstoffen die nodig zijn voor een weelderige bladgroei, gevolgd door een gulle bloei en vruchtvorming.

BioThrive voedt perfect alle soorten planten. Het kan worden gebruikt in synergie met andere producten uit de GO serie. BioThrive Grow is zo samengesteld dat de groei van de plant bevordert wordt door geselecteerde voedingsstoffen te leveren, speciaal ontworpen voor de ontwikkeling van het blad en de wortels.

Dankzij een aangepaste voeding vormt BioThrive de structuur die een overdadige bloei en vruchtvorming mogelijk maakt. Gebruik BioThrive Grow op alle soorten planten, zodat ze hun leven onder de beste omstandigheden kunnen beginnen. BioThrive Bloom biedt essentiële voedingsstoffen op het moment van de bloei en de vruchtvorming,
een evenwichtig dieet voor bloemen van hoge kwaliteit en een overdadige oogst.
BioThrive Bloom is speciaal ontworpen voor de productie van bloemen, vruchten en zaden.
Deze originele samenstelling biedt u meer, voedzamere en smaakvollere vruchten.
BioThrive Bloom wordt met succes gebruikt op alle soorten planten in het stadium van de bloei/vruchtvorming.

Voor alle planten, in alle stadia van hun ontwikkeling. Te gebruiken in hydrocultuur, met alle substraten en in uw tuin.