Top

Nagano 7200 watergekoelde airco

  • Nagano 7200 watergekoelde airco
  • Nagano 7200 watergekoelde airco
3.410,00

NAGANO 7200 7.2kW koel vermogen.

Watergekoelde airconditioner.

( Levertijd een aantal dagen )

Drukgestuurd water-regelventiel
Een drukgestuurd water-regelventiel zorgt dat u altijd de maximale koelcapaciteit met een zo min mogelijke hoeveelheid water bereikt. (m.a.w. er wordt nooit meer water gebruikt dan nodig) Het waterverbruik zal hierdoor maximaal 50Liter per uur, per kW koelvermogen, zijn.
Indien de machine de gewenste temperatuur bereikt heeft en de compressor afslaat stopt dit ventielde watertoevoer automatisch.

Doordat dat een drukgestuurd en dus GEEN elektrisch ventiel is, zijn storingen aan de water toe/afvoer vrijwel uitgesloten. Doordat er gebruik is gemaakt van een drukgestuurd waterregelventiel hoeft de klant de unit niet meer zelf in te regelen. Hierdoor is de drukmeter aan de buitenzijde komen te vervallen.

Hogedruk beveiliging
De machine is uitgerust met een automatische hogedruk beveiliging. Dit houdt in dat indien de water toevoer onderbroken zou worden of water afvoer gestremd zou worden,
waardoor er te hoge druk in de compressor zou ontstaan, deze beveiliging de machine automatisch uitschakeld. Indien de water toe/afvoer is hersteld zal de machine automatisch weer opstarten.

Automatische herstart bij storing
Zodra de stroomtoevoer van de unit wegvalt en later weer terugkomt zal de automatische restart ervoor zorgen dat de unit automatisch in zijn ingestelde programma verder gaat. (temperatuur en ventilatiesnelheid). Dit geldt niet voor de klok- en timerfunctie.

De zwaardere koelmachines (Nagano 10500 en Nagano 15000) zijn uitgerust met 2 compressoren welke na elkaar met een tijdsinterval inschakelen, hierdoor zijn ook de grotere koelvermogens 220Volt gevoed. Door het gebruik van 2 compressoren bij de zwaardere machines zijn ook deze units erg stil. De gebruikte ventilatoren in de units zijn zeer krachtig. Het is mogelijk om lange lengtes slang/buis van de juiste maat aan de unit te koppelen, zonder druk/capaciteit te verliezen.